Barnsteenarmbandje Cognac

Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: Direct leverbaar

Barnsteenarmbandje in de kleur cognac.
De barnsteenarmbandjes zijn er in 11 cm, 13 cm en 15 cm. Voor de juiste maat kun je het beste de polsomtrek van je kindje meten.
Voor de veiligheid van je kindje hebben onze armbandjes een pop-out sluiting en zijn de steentjes apart van elkaar geknoopt.

Barnsteen is een fosiele hars die afkomstig is van naaldbomen. Miljoenen jaren geleden droop deze hars uit de bomen en is daarna versteend. In Nederland wordt de barnsteenketting nog niet zo heel veel gebruikt. Maar in veel landen is het de normaalste zaak van de wereld. Vooral in de Baltische Staten zijn barnsteenkettinkjes te koop bij iedere apotheek en worden aanbevolen door de verloskundigen. Barnsteen heeft namelijk ontzettend veel goede eigenschappen. Wanneer het kindje een barnsteenketting draagt en deze op de huid gedragen wordt komt er door de lichaamswarmte barnsteenzuur vrij. Dit werkt onder andere pijnstillend. Het verminderd de speekselvorming en onderdrukt eventuele ontstekingen. Ideaal bij doorkomende tandjes dus!

Barnsteen is natuurlijk ook prachtig om te zien. Maar het werkt ook erg goed tegen aandoeningen van de longen en luchtwegen. Zoals astma of een simpele verkoudheid. Barnsteen bevordert een flexibele, open, spontane en zorgeloze lichaamshouding en versterkt hiermee het vertrouwen in jezelf. Hierdoor vermindert de barnsteenketting neerslachtigheid, stress en depressie. Wat een eigenschappen he? Maar het helpt ook voor lichamelijke klachten. Bijvoorbeeld maagklachten, maar ook klachten van de darmen, de milt, nieren, keel en galblaas. Het dragen van een barnsteenketting kan zelfs gewrichtsklachten verminderen en het genezen van wonden stimuleren! 
Kortom barnsteen heeft ontzettend veel positieve eigenschappen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »