Opnieuw, over ons...

 • Geplaatst op
 • 1
Opnieuw, over ons...

De mensen die zich de vorige website van Hip & Groen herinneren, herinneren zich misschien ook dat deze vol stond met blogposts over mijn gezin en alles eromheen.
Helaas met het overstappen naar de nieuwe website, is dit in één klap verdwenen. Daarover zal ik verder niet in detail treden. ;-)

Ik heb daar veel moeite mee gehad, er zat veel tijd en moeite in de blogs en sommigen waren ook erg persoonlijk.
Ik ben langzaam aan begonnen met nieuwe blogs te schrijven maar heb het tot nu toe altijd vrij zakelijk gehouden.
Toch kan ik me voorstellen dat het alleen maar positief is om kennis te maken met mij, mijn man, en ons gezin wat buiten ons ook nog twee prachtdochters en een hondje inhoudt.

Ik probeer mijn klanten zo goed mogelijke service te bieden. Probeer altijd te helpen waar nodig en sta altijd klaar voor advies.
Bij mij in de stenen winkel zie je wie je voor je hebt. Zie je mij, meestal samen met mijn jongste dochtertje Defne in de winkel. Je weet met wie je te maken hebt.
Maar in de webshop weet je dit niet.

Dus hier is hij dan, mijn eerste persoonlijke blog sinds de overstap naar mijn nieuwe website.

Laat ik bij het begin beginnen...

Mijn gezin bestaat dus uit 4 personen: Ikzelf, Nathalie, 27 jaar jong, geboren in Eindhoven.
Mijn man: Levent, 31 jaar jong, geboren in Turkije en sinds 7,5 jaar woont hij in Nederland.
Onze twee dochters Yasemin van bijna 5 jaar jong (06-04) en Defne van bijna 2 jaar. (04-04)
Ook hebben wij een hondje, Prinses. Prinses hebben wij gekocht als pup toen wij net in Nederland woonden, en zij is nu dus 7,5 jaar. 
Onze dochter Defne


Wat meer over mijn man en mij. Bijna 10 (wauw, 10!) jaar geleden leerde ik hem kennen toen ik met vriendinnen op vakantie was in Turkije. Marmaris om precies te zijn.
Ondanks dat ik dacht dat het een vakantieliefde was, die na mijn vertrek het volgende meisje weer op zou staan wachten, bleef Levent mij maar stalken toen ik weer terug in Nederland was.
Dus al snel volgde mijn terugkeer en voordat ik het wist vertrok ik, als 18-jarige, naar Turkije!
In Marmaris woonden we enkele jaren, toen we toch besloten in Nederland te gaan wonen.
En intussen wonen we dus 7,5 jaar in Eindhoven. Inmiddels in onze tweede koopwoning.
 
Yasemin was onze eerste dochter, na een vruchtbaarheidstraject in het ziekenhuis waren wij zwanger van onze eerste dochter. Een zware zwangerschap door vroegtijdige weeën en lange ziekenhuisopname volgde. Met 38 weken werd zij geboren met een gewicht van 3290 gram op 6 april 2010.
Inmiddels is zij dus bijna 5 jaar jong en zit ze op het Democratisch Onderwijs Eindhoven. Waar wij echt ontzettend blij mee zijn!

 

Defne werd geboren op 4 april 2013. Zij wordt dus bijna twee jaar. Defne gaat altijd met me mee werken, dus meestal als je me komt bezoeken in de winkel, is zij er ook bij.
Defne is een speciaal kindje, zeggen we altijd. Zij wil niets liever dan bij mama zijn en dat zorgt ervoor dat ik haar bijna altijd op de arm of op schoot heb. Soms is dat even lastig, vooral in de winkel. ;-)
Onze winkel is als een tweede thuis voor Defne en ze weet niet anders dan dat ze altijd mee gaat, en ze vindt het ook hartstikke leuk! Vraagt regelmatig of we naar Hip & Groen gaan!

Dit was mijn gezin, mijn allereerste persoonlijke blog sinds de overstap...
Nu weet je met wie je te maken hebt als je wat bij me besteld. Wie met liefde je pakketje inpakt. Met wie je mailcontact had om 6 uur in de ochtend of een facebook-gesprekje tijdens je nachtvoeding om 2 uur 's nachts.

Dit zijn wij!

Reacties

 1. Sil Sil

  Hey Nathali,
  Wat leuk om over jouw leven te lezen! Vind het altijd erg prettig winkelen bij je :)

  De foto's doen het alleen niet, jammer!

  Groeten en tot snel!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »