Persoonlijk: Een half jaar zonder stenen winkel

  • Geplaatst op
  • 1

Ik voelde dat het tijd is voor een persoonlijke blog!
Het afgelopen (ruime) jaar hebben jullie zo met me meegeleefd en me zo gesteund, ik wil jullie graag laten weten hoe het nu gaat.

Het laatste jaar is een turbulent jaar geweest. In juni was het ongeluk van onze dochter alweer een jaar geleden. Ja, echt alweer een heel jaar. Voor mij ook nog steeds ongelofelijk, hoe snel de tijd voorbij is gevlogen.
Ons leven is een jaar geleden op zijn kop gezet, maar er zijn daarna ook een hoop goede dingen gebeurd.

Een van de beslissingen die we maakten, was de beslissing om te stoppen met onze stenen winkel.
Wat had ik een moeite met deze beslissing! Het hebben van een stenen winkel, was namelijk de reden dat ik Hip & Groen begon. Ik wilde anders zijn, en niet een van de 101 webshops. Nu ben ik dat wel. Wat was het lastig om dat langs me neer te leggen.

De eerste week van januari verhuizden wij al mijn spulletjes naar huis. Toeval bestaat niet, want in november verhuizden we naar een huis waarbij we een slaapkamer over hadden. Dat gaf ruimte om ook thuis te kunnen werken. Hoe klein het kamertje ook is, we maakten er mijn werkkamer van en vanaf midden januari ging ik dan thuis aan de slag.
Ik had zo meer tijd en ruimte om te werken aan herstel en het zelf kunnen indelen van mijn tijd was daarvoor gewoon heel erg prettig.

Ik ben erg actief bezig met mijn herstel. Dit houd in dat ik regelmatig therapie heb en binnenkort ook een intern traject zal volgen om nog intensiever geholpen te worden. Aan het ongeluk hield ik een posttraumatische stress stoornis over. (google is your best friend, als je het interessant vindt ;-) )
En dat brengt de nodige klachten met zich mee. Het rust kunnen pakken wanneer nodig, kiezen voor werken in de avonduren, kunnen sporten tussendoor, er voor de kinderen kunnen zijn en alles wat bij thuiswerken komt kijken, heeft mij heel erg veel rust gegeven.
Het feit dat jullie gewoon heerlijk door blijven bestellen, nog wel meer!

Ik word zo blij van binnenkomende bestellingen. Pak ze in mijn kamertje met liefde in. Vind het geweldig dat er ook heel regelmatig bestellingen worden afgehaald. Jullie maken me blij!
Blij dat mijn bedrijf zonder fysieke winkel ook nog steeds succesvol kan blijven. En te weten dat jullie achter me staan en me steunen.
Dank daarvoor!

Al met al gaat het hier dus gewoon hartstikke goed, naar omstandigheden. Ik ben blij met deze beslissing. Verdrietig om het feit dat ik deze beslissing heb moeten maken. Ik bedenk me regelmatig dat ik nu gewoon nog in de winkel had gestaan, als die *(&^&# auto niet over mijn dochter heen gereden was. Dat doet pijn. Maar ik kan ook vooruit kijken en dankbaar zijn.

Dus we gaan gewoon lekker zo door, vanuit huis!
De komende twee weken gaan we mijn werkkamer naar de zolder verplaatsen. De oudste dochter stemde er mee in dat zij in mijn werkkamer gaat slapen en ik haar mega zolder krijg als werkkamer. Meer ruimte voor nog meer spullen dus! Want dat past nu nog maar net. ;-) Dit zorgt er voor dat we de komende twee weken even wat rustiger aan gaan doen wat betreft versturen. Mijn werkkamer verhuizen kan niet als ik niet eerst alle spullen inpak en verplaats. Het kan dus een paar dagen duren voordat je bestelling verzonden wordt. Maar ik doe mijn uiterste best om te zorgen dat het niet te lang duurt.
Maar heb je het voor een bepaalde dag nodig, neem dan even contact met me op zodat dit duidelijk is voor mij.

Lieve, lieve Hip & Groen klanten. Bedankt dat jullie blijven bestellen en blijven afhalen. Bedankt ook voor de soms persoonlijke berichtjes en mailtjes om te informeren naar hoe het met ons gaat, wat vind ik dat lief!
We zijn er nog niet, maar we komen er wel. Ik haal heel veel voldoening uit mijn werk, jullie vragen beantwoorden, pakketjes zo mooi mogelijk inpakken (als de tijd het toelaat :-) ) en ik doe altijd mijn best iedereen blij en tevreden te maken.

Volgens mij zei ik het al een keer of 5, maar toch... Bedankt!Reacties

  1. Patrick Waals Patrick Waals

    Super om te horen dat de zware keuze je toch ook veel brengt.
    Veel liefs en respect voor jou, Levent en de kids.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »