Wie ben ik?

 • Geplaatst op
 • Door Nathalie Cetindere
 • 6

Vanochtend ontving ik een mail waarin gesproken werd over 'Best mensen achter Hip & Groen', en 'jullie'...
Toen bedacht ik me, dat ik ooit een leuke blog schreef over mijzelf en wie ik ben, maar deze verloren ging bij het wisselen van websites. Ahum, dat is alweer 3 jaar geleden, dus hoog tijd voor een nieuwe voorstelblog!

Een voorstelblog voelt een beetje raar, gezien mijn bedrijf al bijna 4 jaar (wauwie) bestaat. Maar ik bedacht me vanochtend dat het toch echt wel fijn zou zijn voor mijn klanten om meer te weten over mij & mijn bedrijf.

Wie zit er nu eigenlijk achter Hip & Groen? Het was niet voor het eerst dat er gedacht wordt dat ik een heel team mensen ben. 
Maar dat is helemaal niet zo, bestel je bij Hip & Groen, dan heb je te maken met MIJ. 
Mijn naam is Nathalie Cetindere, mijn meisjesnaam is Adriaanse, in 2010 veranderde ik mijn achternaam in Cetindere door te trouwen met mijn lieve man Levent.

Ik ben 30 jaar jong. Jep, dit jaar werd ik 30, wat een huge happening! Ik voel me alles behalve 30, niet dat er iets mis is met 30 jaar zijn, maar het voelt wel heel volwassen ineens. 
Ik ben mama van 2 geweldige dochters, Defne en Yasemin. Welke in april 2018 alweer 5 en 8 worden... Time flies when you're having fun!

4 jaar geleden bedacht ik me, met een babietje aan mijn zijde, en een grote dame die net begon op school. (democratisch onderwijs trouwens, ook leuk om eens een blog over te schrijven)
Dat ik voor mezelf wilde beginnen. Daarvoor was ik al even thuis om voor de kindjes te zorgen, maar er moest brood op te plank komen! ;-)

Als moeder die overal 3 x (of soms wel 10 x) over na dacht, was deze stap voor mij een bijna vanzelfsprekende stap. Mijn focus stond in die tijd op de stenen winkel van Hip & Groen. Ik liep er zelf namelijk zo vaak tegen aan dat ik alles online moest bestellen, dus een stenen winkel in natuurlijke baby- en kinderproducten. Die moest er komen!
Al snel was het zo ver, en opende de winkel.

Na het ongeluk van onze jongste dochter nam ik vorig jaar de beslissing om toch als webshop verder te gaan. (lees hier meer)
En sinds 1 januari (hoera, al bijna een jaar!) ben ik dus werkzaam vanuit huis. Wat ontzettend goed bevalt! Vlak voordat we deze stap zetten, verhuisden we naar een heerlijke woning (binnen een centraal wonen project, ook al leuk voor een blog, haha!) waar ik een flinke ruimte over had voor mijn spulletjes. Een puzzel die op zijn plek viel voor mij persoonlijk, in onze vorige woning had ik nooit vanuit huis kunnen (en willen) werken.
Hier brengt het mij ZO veel ontspanning!

Goed, bestel jij je heerlijke spulletjes (ja, ik gebruik ook alles zelf, of heb het gebruikt, naar volle tevredenheid) bij Hip & Groen, dan bestel je dus bij mij. Nathalie, mama van 2 dochters, vrouw van Levent (34, logistiek medewerker en personal trainer) en pak ik met superveel liefde jouw pakketje in. Als de tijd het toelaat probeer ik een sampletje toe te voegen of een persoonlijk kaartje er bij te stoppen. Is het wat drukker dan gaat het soms ietsje sneller en vergeet ik dat wel eens. (sorry als dat bij jou het geval was) 
Ik werk onder schooltijd, want daarna geniet ik het liefst van mijn kindjes. Dit houdt in dat ik meestal zo tussen 10.00 en 15.00 aan het werk ben en soms een inhaalslag maak als de kindjes op bed liggen. Soms werk ik een dagje extra in het weekend met hulp van Levent. (zeker de decembermaand) En soms werk ik een dagje niet omdat ik iets leuks ga doen met de kindjes.

Al met al zoek ik een weg om zo snel mogelijk jouw bestelling te verpakken en af te geven op het PostNL punt, om dan door te rijden naar school om de kindjes weer op te halen.
En ben ik jou ontzettend dankbaar voor je bestelling, eerlijk waar!
Elke bestelling die geplaatst wordt, geeft mij een warm gevoel van binnen.

Heb je nog vragen over mij of mijn gezin? Stel ze gerust onder deze blogpost, ik beantwoord ze met liefde!

Veel liefs,
Nathalie


(Foto gemaakt door Janneke Meulepas: www.jannekemeulepas.nl)

Reacties

 1. Wendy Faber Wendy Faber

  Al sinds onze eerste ontmoeting (al even terug) ben ik trots op alle stappen die je samen met Levent zet. Met elkaar, met en voor de meiden en inmiddels ook voor de klantjes. Keep up the good work X

 2. Anouk Anouk

  Hele fijne persoonlijke winkel zowel in steen als nu als webshop.
  Weet nog toen je net open was en Defne achter je op de bank lag te slapen. Zo lekker huiselijk en knus.
  Veel succes met je mooie winkel en op naar de volgende 4 jaar.
  Groetjes!

 3. Nathalie Nathalie

  Wat lief Lidewij. We hebben een heftig jaar achter de rug maar het gaat nu gelukkig heel erg goed met haar!

 4. Lidewij Lidewij

  Wat leuk om te lezen!
  Ik ben vooral benieuwd hoe het het afgelopen jaar met Defne is gegaan, in het herstel na het ongeluk.

 5. Elisa Elisa

  Wat leuk om te lezen. Een echt powermama!! Ik hoop ook zelf ooit ook de stap te nemen om iets voor mezelf op te zetten en de kindjes dichtbij te hebben!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »