Kids At Work - Appelschilmachine

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: Direct Leverbaar

Nog nooit was een appeltje schillen voor de dorst zo makkelijk met deze appelschilmachine! Met deze appelschiller kun je snel en eenvoudig grote hoeveelheden appels schillen en van hun klokhuis ontdoen. Zelf je appeltje schillen is 10 x lekkerder

De appelschiller is ideaal voor thuis, op kinderdagverblijven, BSO's en scholen. Wij hebben al veel leerkrachten heel erg blij gemaakt!

Met een beetje hulp (opprikken van de appel en plaatsen van het mes) kan elk kind veilig zijn eigen appel schillen, in plakjes snijden en het klokhuis verwijderen.

Perfect voor schijven op de appelpannenkoek en de appeltaart.
De dunne schijfjes vinden kinderen heerlijk. Het is echt smakelijker als je jouw appel schilt met deze appelschilmachine! Bovendien is het schilletje heel erg dun en kinderen vinden het een snoepje om het schilletje apart van de appel alsnog op te eten. Het is natuurlijk ook een leuk spel om te ontdekken wat je allemaal kunt doenmet een schil van een appel en vooral zo'n lange sliert appelschil.

En voor alle vaders en moeders een opluchting, want kinderen vinden het heerlijk om zo een appeltje te eten is onze ervaring. Zo gebeurt het dat kinderen graag fruit gaan eten. Want zelf je appeltje schillen is 10 x lekkerder.
Voor de juffen, de kinderdagverblijfleidsters of pedagogisch medewerkers eindelijk minder werk -:) en ook een veiligere manier om appels te schillen dan met een appelpartjessnijder of appel-devider.

Dus met dit apparaat haal je gelijk naast een hoop plezier ook gezondheid in huis :-) 

  • Inclusief een grote zuignap voor vacuüm bevestiging van de machine op je gladde aanrecht
  • materiaal: aluminium en roestvrijstaal
  • Zeer origineel keukencadeau als je graag zelf appelmoes en appeltaart maakt
  • Deze appelschilmachine is uitermate geschikt voor op school en in kinderdagverblijven. De ervaringen zijn echt heel goed met deze appelschiller!
  • Ook jongeren vinden het heerlijk om de appel zo te schillen met de appelschilmachine en op te eten.  Wij hebben bij ons thuis gemerkt dat onze pubers ineens meer fruit gingen eten.
  • Tip: gebruik dit apparaat ook als je stoofpeertjes wilt schillen. Vooral als je een grote hoeveelheid peren moet schillen dan is dit apparaat een uitkomst.
  • Je kunt de machine eenvoudig omtoveren tot aardappelschiller. Let op voor chips, is deze appelschiller niet geschikt. Dat komt omdat de appelschilmachine te dikkere schijven snijdt. Je krijgt dan aardappelschijven in plaats van chips! 

Formaat: 295x120x13

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »