Over ons


Hip & Groen is ontstaan vanuit de behoefte om ouders op een laagdrempelige én aantrekkelijke manier kennis te laten maken met alle ‘groene’ en bewuste keuzes die je als ouder tegenwoordig kunt maken. Niet meer klakkeloos doen wat iedereen doet, maar even stilstaan bij de kleine dingen. Het zijn juist die kleine dingen, die voor jou en je kindje, een wereld van verschil kunnen betekenen. 

Hip & Groen is er voor ouders die bewust kiezen voor eerlijke materialen, producten die vrij zijn van schadelijke stoffen en voor ouders die in een veranderende wereld, steeds willen blijven zoeken naar het beste voor hun kindje. 

Dat ‘Groen’ en ‘Hip’ tegenwoordig geen tegenpolen meer van elkaar hoeven te zijn dat blijkt wel uit ons met zorg samengestelde assortiment. 


Hip & Groen verkoopt alleen producten die zijn vervaardigd van milieuvriendelijke materialen en worden gemaakt in ateliers waar goede werkomstandigheden zijn, de makers eerlijke lonen krijgen en kinderarbeid niet voorkomt.

Het assortiment bestaat uit unieke, mooie, comfortabele en eerlijke baby- en kinderproducten, hippe accessoires en duurzaam speelgoed.


Heb je vragen, opmerkingen of ben je op zoek naar iets dat wij (nog) niet aanbieden? Neem dan vooral contact met ons op! 

Liefs, Laura
Hip & Groen


 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »