GreenTom Kinderwagens

Greentom wil 100% groene producten maken. Om de wereld en de toekomst van onze kinderen een groener te maken. We geloven dat minder vaak meer is. Dat start al aan de ontwerptafel, waar we alle onderdelen optimaliseren. En het eindigt met de meest comfortabele, duurzame en betaalbare kinderwagen die ooit over de wereld rolde.

Alle Greentom producten zijn veilig en groen. Alle materialen zijn duurzaam. De stoffen zijn volledig natuurlijk of gemaakt van gerecyclede drinkflessen. We produceren over de hele wereld. Dat beperkt de impact op het milieu van verzending. Het betekent ook dat je kinderwagen gemaakt is van natuurlijke en gerecyclede bronnen uit de buurt. En het stimuleert de lokale economie.

Kinderen groeien razendsnel op. Zodra ze gaan vragen om skateboards, kan Greentom je Greentom kinderwagen volledig recyclen als je wilt. Alle onderdelen zijn gemaakt om te hergebruiken.

Wanneer je een kinderwagen bij ons besteld, laten wij deze rechtstreeks verzenden vanuit GreenTom.
Hierdoor is er een levertijd van maximaal 2 a 3 weken.
Wij willen je vragen hier rekening mee te houden. Indien de levertijd onverhoopt verlengt wordt door GreenTom, zullen wij ten alle tijden contact met je opnemen.

Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »