Bereikbaar tijdens openingsuren

Rolinde Demeyer Blij Koemelkvrij

€23,00
1 in stock
Verzending binnen 48u op werkdagen
Gratis ophaling In de winkel of op afspraak

Koemelkallergie is de meest voorkomende allergie bij baby’s en een probleem waar veel ouders letterlijk van wakker liggen. Met behulp van concrete info en tips gidst dit boek je stap voor stap door de wereld van koemelkallergie. ‘Blij koemelkvrij’ bundelt alle recente wetenschappelijke inzichten met hele concrete en praktische tips zodat je een stevige basis hebt in de tijd die komt. Het is een gids om op terug te vallen wanneer de twijfel toeslaat. Verwacht geen zwart-witte informatie die zegt wat jij moet doen. Ieder gezin en ieder kind is anders. Maar de informatie die er in staat kan je wel helpen om geïnformeerde beslissingen te maken die goed voelen voor jullie.

Bovendien krijg je er een handige productenlijst bij. In dit boekje vind je een overzicht van heel wat koemelkvrije producten en waar je ze kan kopen (zowel in België als Nederland). De lijst is geen volledig overzicht van alle mogelijke koemelkvrije producten op de markt. Maar het maakt je wegwijs in de overvloed van producten in de supermarkt.

In deze productenlijst vind je ook informatie over andere allergenen in het product zodat het boekje ook bruikbaar is bij meerdere allergieën. Ik baseer me hier op de 14 allergenen die verplicht op een etiket moeten aangeduid staan (kippenei, noten, pinda, schaaldieren, weekdieren, vis, sesam, soja, koemelk, selder, mosterd, lupine, gluten/tarwe en sulfiet).

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »