We zijn bereikbaar MA-VR tot 18:00

barnsteen Ketting - Raw Black Cherry Jade

€14,50
1 in stock
Verzending binnen 48u op werkdagen
Gratis ophaling Dagelijks, op afspraak
Levertijd: Direct leverbaar

Deze prachtige ketting van barnsteen gecombineerd met edelstenen bevat de volgende edelstenen:
Labradoriet en Afrikaanse Jade.
Deze edelstenen zijn gecombineerd met rauwe black cherry barnsteentjes geregen aan een zwarte draad. Alle stenen zijn apart geknoopt en onze kettingen hebben een draai sluiting.

De kenmerken van deze edelstenen zijn:
Labradoriet Labradoriet staat voor zelfreflectie, waarheid en intuïtie. De steen heeft een
beschermende werking en bevordert spiritualiteit op alle niveaus. Labradoriet helpt om in contact te
komen met je onderbewustzijn waardoor patronen en overtuigingen die een negatieve invloed hebben op je functioneren doorbroken kunnen worden. Labradoriet beschermd je ook tegen illusies maar versterkt daarin tegen wel de fantasie en creativiteit. Labradoriet versterkt het heldere vermogen en kan je helpen om te visualiseren.

Afrikaanse jade is een reinigende en beschermende steen. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten. Het werkt in op het hart chakra en bevordert hiermee liefde, verzorging en tolerantie. Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen. Fysiek werkt jade sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Het heeft een positieve werking op nieren en bijnieren, blaas en het zenuwstelsel.

 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »