We zijn bereikbaar MA-VR tot 20:00

natural earth paint Natural Earth Paint Kit

€49,99
Verzending binnen 48u op werkdagen
Gratis ophaling Dagelijks, op afspraak
Levertijd: Direct leverbaar

Dit is een complete set met ecologische verf in 6 kleuren om ongeveer 3 liter verf mee te maken. Maak alleen wat je nodig hebt. Bewaren kan afgesloten tot 3 weken.
Echt goede en natuurlijk kinderverf om te vingerverven of voor gebruik met kwasten en andere materialen.

Hoewel een kinderverf is deze verf van professionele kwaliteit en geschikt voor kinderen, volwassenen en schilders en beeldend kunstenaars.

De verf is geheel gemaakt van natuurlijke ingredienten uit de aarde, is eenvoudig uitwasbaar en brengt geen schade toe aan de huid!
Met deze 100% natuurlijke (niet-giftige) Children's Earth Paint  maak je een romige, tempera-achtige verf als je de poeder op basis van minerale pigmenten mengt met water. 
Voeg meer water toe om waterverf te maken. Met deze verf kun je dus ook aquarellen maken! 

De rijke, levendige kleuren kun je tegelijkertijd ook professioneel gebruiken. Je maakt er prachtige aquarellen mee of schilderijen op schildersdoek, papier, kurk hout, steen, textiel, glas enzovoort. Dus de verf is geschikt voor alle leeftijden! Ook zeer geschikt voor scholen en kinderopvang.

Elk pakket bevat zes kleuren van natuurlijke aardeverf: rood, oranje, geel, groen, blauw en bruin. Met de verf maak je per kleur ongeveer een halve liter verf, dus de inhoud van deze doos maakt maar liefst 3 liter verf.

Ter info en vergelijk:
Vaak worden andere kinderverven die niet natuurlijk zijn verkocht per 4 of 6 potjes of tubes waarin slechts de hoeveelheid zit van ongeveer 60-80 mg per potje. Dat betekent in totaal slechts een halve liter verf. Vaak droogt de verf makkelijk uit als het potje of de tube niet goed wordt gesloten.
Met Natural Earth Paint heb je steeds de mogelijkheid de verf zelf naar de gewenste hoeveelheid aan te maken en heb je voor een dan gunstige prijs, afhankelijk van hoeveel water je toevoegd, ruim 2,5- 3 liter verf.

Inhoud van The Children's Earth Paint Kit

  • Zes pakjes in zes kleuren in poedervorm voor totaal bijna 3 liter verf
  • Een set van zes biologisch afbreekbaar mengbakjes en deksels.
  • Een boekje Earth Art met instructies en op natuur gebaseerde ideeën voor activiteiten.
  • Ingrediënten: biologische maïs zetmeel, Arabische gom en natuurlijke aarde en minerale pigmenten

Gemaakt in de VS
Alle verpakkingen zijn 100% recyclebaar en biologisch afbreekbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »