Momenteel bereikbaar tijdens werkdagen

plantoys PlanToys - Rammelaar Kralen (pastel)

€14,00
3 in stock
Verzending binnen 48u op werkdagen
Gratis ophaling In de winkel of op afspraak
Levertijd: Direct leverbaar

Prachtige houten rammelaar van PlanToys met pastelkleurige kralen die een zacht geluid maken wanneer je met de rammelaar rammelt.
Een geweldig leuk kraamkado!

Makkelijk vast te pakken, zelfs voor de allerkleinste baby handjes.
De kralen zitten aan een katoenen touwtje dat is bevestigd aan de houten ring. 
De rammelaar is geschikt voor baby's vanaf ongeveer 4 maanden.

De rammelaar is 10 x 8 cm groot.

PlanToys
PlanToys is 's werelds eerste fabrikant van speelgoed van 100% gerecycleerd hout
PlanToys maakt innovatief en educatief speelgoed voor elke ontwikkelingsfase van kinderen.
PlanToys speelgoed daagt uit om te ontdekken en nieuwe dingen te leren.
Het proces van boom tot speelgoed

De producten van het merk PlanToys zijn gemaakt van natuurlijke gepensioneerde rubberhoutbomen. Zij produceren niet langer meer latex. Men besteedt veel aandacht om het hout zuiver te houden, hierdoor kiezen zij ervoor om geen mest meer toe te voegen aan de bodem. Hier houden ze zelfs al drie jaar voor het kappen rekening mee.

PlanToys kiest vanuit het milieu aspect ervoor om gebruik te maken van een chemisch vrij oven droogproces, dit versterkt het hout en daarmee ook het speelgoed.
Het speelgoed van PlanToys wordt gemaakt voor kinderen, met dit als uitgangspunt maakt men gebruik van gecertificeerd E-Zero formaldehyde vrije lijm, zodat het erg veilig is voor kinderen. Het speelgoed is dus veilig voor kinderen vanaf de allerkleinste leeftijd. Het is dus niet schadelijk en onveilig om het in hun mond te stoppen. Een bijkomstigheid van deze lijmsoort, is dat het een eco-vriendelijk materiaal is en daarom goed voor ons milieu is.

Het productieproces is er opgericht om afval te minimaliseren en energie te besparen. Bewuste materiaalkeuze en non-stop zoeken naar nog betere manieren om (rest)materialen te recyclen, maakt Plan Toys niet alleen gebruik van grondstoffen in de wereld, ze geven ook iets terug.
Dit doen ze door jaarlijks een ‘Plan Loves the Forest Program’ te organiseren. PlanToys heeft in de afgelopen 8 jaar meer dan 40.000 planten terug geplant in de provincie Chiyaphum (Thailand).

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »