We zijn bereikbaar MA-VR tot 20:00

plantoys PlanToys - Roller

€13,99
Verzending binnen 48u op werkdagen
Gratis ophaling Dagelijks, op afspraak
Levertijd: Direct leverbaar

Supermooie pastelkleurige houten rammelaar van het merk PlanToys.
Elk spijltje heeft een andere pastel-kleur en binnenin bevindt zich een houten belletje welke je zachtjes hoort wanneer je er mee rammelt of de roller over de grond rolt.
Dit stuk speelgoed wekt echt de aandacht van je kindje en is zeer goed voor de oog-hand coördinatie en de motoriek!

De roller is 5,5 cm hoog en heeft een diameter van 6,5 cm. 

PlanToys
PlanToys is 's werelds eerste fabrikant van speelgoed van 100% gerecycleerd hout
PlanToys maakt innovatief en educatief speelgoed voor elke ontwikkelingsfase van kinderen.
PlanToys speelgoed daagt uit om te ontdekken en nieuwe dingen te leren.
Het proces van boom tot speelgoed

De producten van het merk PlanToys zijn gemaakt van natuurlijke gepensioneerde rubberhoutbomen. Zij produceren niet langer meer latex. Men besteedt veel aandacht om het hout zuiver te houden, hierdoor kiezen zij ervoor om geen mest meer toe te voegen aan de bodem. Hier houden ze zelfs al drie jaar voor het kappen rekening mee.

PlanToys kiest vanuit het milieu aspect ervoor om gebruik te maken van een chemisch vrij oven droogproces, dit versterkt het hout en daarmee ook het speelgoed.
Het speelgoed van PlanToys wordt gemaakt voor kinderen, met dit als uitgangspunt maakt men gebruik van gecertificeerd E-Zero formaldehyde vrije lijm, zodat het erg veilig is voor kinderen. Het speelgoed is dus veilig voor kinderen vanaf de allerkleinste leeftijd. Het is dus niet schadelijk en onveilig om het in hun mond te stoppen. Een bijkomstigheid van deze lijmsoort, is dat het een eco-vriendelijk materiaal is en daarom goed voor ons milieu is.

Het productieproces is er opgericht om afval te minimaliseren en energie te besparen. Bewuste materiaalkeuze en non-stop zoeken naar nog betere manieren om (rest)materialen te recyclen, maakt Plan Toys niet alleen gebruik van grondstoffen in de wereld, ze geven ook iets terug.
Dit doen ze door jaarlijks een ‘Plan Loves the Forest Program’ te organiseren. PlanToys heeft in de afgelopen 8 jaar meer dan 40.000 planten terug geplant in de provincie Chiyaphum (Thailand).

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »